Gå til hovedindhold

Høringssvar

FORNYET HØRING - Forslag til Lokalplan 1193 - Multihal ved Bispevej, Stavtrup

Forslag til Lokalplan 1193 - Multihal ved Bispevej, Stavtrup

På vegne af Råhøjparken, der omfatter 221 lejemål under Boligorganisationen Alboa, vil vi gerne udtrykke vores fulde støtte til forslaget om at opføre et Kultur- og Idrætscenter på Bispemarken ved Bispevej og Jarlsmindevej i Stavtrup.
Råhøjparken repræsenterer ikke kun boliger, men også et levende fællesskab af beboere, som er særligt engagerede i udviklingen af vores nærområde. Vi mener, at et Kultur- og Idrætscenter, der forener kultur og idræt, vil fungere som et centralt samlingspunkt for vores diverse beboergruppe, inklusive ældre beboere.
Med den stigende befolkningstilvækst i Stavtrup oplever vi, at mange beboere, især ældre, søger mod Viby og Aarhus for at dyrke deres fritidsinteresser på grund af begrænset kapacitet i de lokale foreninger.
Vi støtter fuldt ud placeringen af hallen på Bispemarken, som foreslået af haludvalget. Vi tror, at dette vil skabe forbindelser mellem rekreative områder, skoler og vores boligkvarterer i Stavtrup.
Selvom Råhøjparken ikke direkte deltager i følgegruppearbejdet, deltager boligorganisationen Alboa aktivt og samarbejder for at sikre gode løsninger for vores beboere.
Vi giver vores ubetingede opbakning til planerne om at opføre et Kultur- og Idrætscenter på den planlagte placering på Bispemarken. Dette høringssvar repræsenterer Råhøjparken og vores beboere, og vi ser frem til en positiv udvikling af vores nærområde.
Venlig hilsen
Finn Nissen
Formand for Råhøjparkens afdelingsbestyrelse
Råhøjparken 64
8260 Viby J.
Tlf. 27110771
Mail: fn@stavtrup.dk
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Finn Nissen

Indsendt

15/12/2023 20:52

Sagsnummer

HS5238095

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Stavtrup - Ormslev
Hørings-id

H757

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00