Gå til hovedindhold

Høringssvar

FORNYET HØRING - Forslag til Lokalplan 1193 - Multihal ved Bispevej, Stavtrup

Flere haltider = mere kulturliv

Vi støtter forslaget om en ny multihal ved Bispevej, Stavtrup. Som aktive udøvere af den nye sport Fodvolley, som i Danmark pt. kun spilles i Stavtrup, oplever vi et presserende behov for flere og bedre haltider. De nuværende yderst yderst begrænsede tidsrum fx. lørdag og søndag aften har negativ indflydelse på vores medlemstal. Mange potentielle medlemmer har undladt at deltage på grund af disse dårlige tidspunkter. Vi har også et ønsket og en ambition om at dyrke vores sport flere gange om ugen, hvilket pt. ikke er muligt pga. manglende haltider. Derfor vil mere hal-kapicitet kunne styrke foreningslivet, sundheden og samværet i Stavtrup.

Selvom trafikken nævnes som en potentiel udfordring, mener vi, at beliggenheden tilskynder til cykling for vores medlemmer, selvfølgelig dem i Stavtrup, men også dem som kommer fra Aarhus C, Viby J og Brabrand. Det er nemt at komme til og fra multihallen via Brabrandstien og dermed kan det måske endda også binde Stavtrup tættere og bedre sammen med de omkringliggende bydele.

Vi ser frem til en multihal, der ikke kun opfylder vores sportslige behov, men også fremmer fællesskab, sundhed og sammenhængskraft i lokalsamfundet.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Lauge Rasmussen

Indsendt

20/12/2023 17:38

Sagsnummer

HS2758958

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Stavtrup - Ormslev
Hørings-id

H757

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00