Gå til hovedindhold

Høringssvar

Ny organisering af Administrative Fællesskaber

Høringssvar: Nye administrative fællesskaber må ikke gå ud over vores børn

Høringssvar fra dagtilbudsbestyrelsen i Beder-Malling Dagtilbud

Som forældre til børnene i Beder-Malling Dagtilbud og som repræsentanter for medarbejderne er vi bekymrede for konsekvenserne ved at samle de administrative medarbejdere på dagtilbudsområdet i Viby.

I dag løses administrative opgaver i et tæt, relationelt samarbejde mellem administrative medarbejdere, dagtilbudsleder og pædagogiske ledere i Beder og Malling. Her er alle på fornavn, og det store kendskab til hinanden, de konkrete opgaver og hverdagen i hvert hus sikrer, at administrative opgaver løses på bedste vis.

Uden en lokal forankring af administrative medarbejdere i dagtilbuddet – som det forsat vil være på skoleområdet – er det nær ved umuligt at relationsopbygge, og en opgaveløsning væk fra hverdagen vil føre til et ringere indblik i institutionernes situation og behov.

Vi ser en stor risiko for, at mange administrative opgaver vil glide ned til de pædagogiske ledere, som unægteligt vil gå ud over vores børn. Som forældre kan vi ikke bakke op om, at vores pædagogiske ledere skal tynges af mere administrativt arbejde og dermed have mindre tid "på gulvet" og som pædagogiske ledere - altså deres kerneopgave. Kvaliteten er dette vigtige arbejde vil dale.

Forslaget vil øge afstanden mellem dagtilbud og administration, ikke blot fysisk men også relationelt, og dét er ikke til gavn for vores børn.

Venlig hilsen
Dagtilbudsbestyrelsen i Beder-Malling Dagtilbud
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Maria Fast Lindegaard

Indsendt

30/11/2023 15:19

Sagsnummer

HS2194864

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Dagtilbud og skole
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H761

Kontakt

Damian A. Hertoft Goldberg

Mail:  ghad@aarhus.dk

Tlf.: 30 46 54 25