Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Lokalplan nr. 1161 - Boligområde ved Eskegårdsvej i Mårslet

Eskegården

Som professionel ejendomsmægler har jeg arbejdet med "Eskegården" i de sidste 12 - 15 år, og jeg noterede med stor interesse da Aarhus Byråd i 2017 vedtog at der skulle bygges boliger på ”Eskegården”. Der har været mange idéer og visioner for dette skønne sted midt i Mårslet, Golfbane, Olle-Kolle, villagrunde og kollektiv m.m. Alt imens den gamle gård blot gik mere i forfald og området blev forsømt.

Dette projekt tegnet af C.F. Møller er det bedste bud jeg har oplevet som fremtiden for "Eskegården". Et virkeligt flot og gennemtænkt projekt som åbner hele området op for både beboere samt alle de lokale borgere i Mårslet. Alle vil med tiden vinde på dette projekt - de nye beboere får en fantastisk bolig og alle de andre boligejere i Mårslet vil opleve øget værditilvækst af deres egen bolig. Det ser vi altid når der kommer et "signatur projekt" til en by, så stiger boligpriserne generelt for alle boligejere i byen fordi her vil man gerne bo. Det vil helt sikkert også styrke bymidten - ikke mindst Brugsen og Letbanen med nye lokale forbrugere i alle aldre.

Lad os komme videre fra "Den Glemte Vej" som alligevel aldrig bliver til noget. En omfartsvej omkring Mårslet - så tror jeg da hellere at alle er bedre tjent med et smukt byggeri på en allerede forladt og forfalden gård midt i Mårslet. Jeg er sikker på, at både dyreliv og fauna vil fortsætte deres harmoniske liv ved Giber Å, - nu bare til nydelse for os alle sammen. Det må ikke være en offentlig kendt hemmelighed at dette sted findes - vi må gerne deles om de gode naturoplevelser.

Jeg har talt med mange borgere i Mårslet som måske er "det tavse flertal" og flere glæder sig over planerne - jeg forudser at flere af dem vil bytte deres nuværende bolig ud med en af de nye i projektet.

Der kan ikke drives landbrug fra Eskegården i 2024, så jeg anbefaler at lokalplanen bliver vedtaget.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Torben Skov Lauridsen

Indsendt

30/01/2024 17:10

Sagsnummer

HS2984603

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Mårslet
Hørings-id

H774

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00