Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Lokalplan nr. 1161 - Boligområde ved Eskegårdsvej i Mårslet

Forslag til Lokalplan nr. 1161 – Boligområde ved Eskegårdsvej i Mårslet

Kredsløb A/S bemærkninger til Forslag til Lokalplan nr. 1161 – Boligområde ved Eske-gårdsvej i Mårslet

Kredsløb A/S har følgende bemærkninger til ovennævnte lokalplanforslag:

I forhold til den øgede elektrificering af både erhverv og bilpark bør der sikres plads til tekni-ske installationer/anlæg i den forbindelse.

Det forventes at der er kapacitet nok til at forsyne boligområdet med fjernvarme fra det eksi-sterende net i Mårslet. Der skal etableres en ledning fra det eksisterende net samt et nyt led-ningsnet i lokalplanområdet.

Ved tæt-lav bebyggelse er der mulighed for at etablere individuelle affaldsløsninger ved hver enkelt bolig eller fælles løsninger på udvalgte arealer i bebyggelsen, hvor placeringen skal godkendes af Kredsløb Genbrug.
De på kortbilag 2 anviste principielle placeringer til renovation syntes at være i overensstem-melse med gældende retningslinjer for håndtering af husholdningsaffald. Ligeså syntes tek-sterne i planforslaget at være fyldestgørende.

Supplerende bemærkninger til bygherren/rådgiver
Vælg fjernvarme til dit byggeri

Med fjernvarme får du en fleksibel løsning og en bæredygtig kilde til opvarmning. Læs mere om fjernvarme på www.kredslob.dk/professionel/produkter-og-services/fjernvarme/vaelg-fjernvarme

Det vil være muligt at blive tilsluttet fjernvarme på baggrund af et projektforslag, der viser, at det er selskabs- og samfundsøkonomisk rentabelt. Bemærk, at området er ikke omfattet af tilslutningspligt.

Vil du vide mere, så er du velkommen til at kontakte Kredsløb A/S på byggemodningfjern-varme@kredslob.dk

Vi gør opmærksom på Kredsløb A/S ikke er forpligtiget til at forsyne med varme til udtørring. I enkelte områder kan vi afvise at forsyne varme til udtørring på grund af fjernvarmenettets beskaffenhed.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Michael Sørensen

Indsendt

31/01/2024 14:13

Sagsnummer

HS0107364

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Mårslet
Hørings-id

H774

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00