Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Lokalplan nr. 1161 - Boligområde ved Eskegårdsvej i Mårslet

Følge de allerede eksisterende retningslinjer

Et meget spændene byggeprojekt. Men jeg under mig meget over, at det overhovedet kan lade sig gøre. Tre eksisterende retningslinjer bliver overskredet fra tre partner- Mårslet vandværk, Århus kommune og Jørgen Jacobsen/Eskegården. Der har været udarbejdet et sø-og åbeskyttelseslinje for en grund! Det samme gælder vores drikkevand og historiske bygninger.

Jeg tror at der tidligere var andre steder i Mårslet, hvor Jørgen Jacobsen og Eskegården kunne have opkøbt og bygget. Gør noget ved det smukke hus istedet for at lade det forfalde mere og mere- mystisk at der ikke følger et krav om hvordan man skal tage vare på et bevaringsværdi hus. At det er fuldstændig acceptabel, og lovligt ikke at værne om det.

Pas på vores værdifulde drikkevand. Giv ikke dispensation til at bygge tæt på tre af Mårslets fire vandboringer. Hvad nu hvis Jørgen Jacobsen og Eskegården går konkurs, og ikke kan betal rensning af vores vand, i tilfælde af forurening.

Lad os følge Mårslets fællesråds helhedsplan for Mårslet, passe på vores å og vandboringer,
Lad det blive ved med at være potentielt naturområde. Ikke noget landbrug eller byggeri. Der er mange flotte gamle træer, som vi skal bevar. Det tager tid for naturen at vokse frem. Desuden tror jeg at Århus kommune er bagefter deres planer om at plante nyt træ.

Vi skal samtidig huske, at en bygherre gerne tjene penge. Hvorfor skulle man ellers blive bygherre?

Håber der bliver taget den bedste beslutning, med fokus på at passe og overholde sø-og åbeskyttelseslinje, Mårslets vandboringer, huset og naturen.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Dorte Kiilerich-Laursen

Indsendt

31/01/2024 23:01

Sagsnummer

HS0904362

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Mårslet
Hørings-id

H774

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00