Gå til hovedindhold
Færre oversvømmede cykel og gang-stier
Antal støtter: 27 af 1500
Navn
Andreas Bach Aaen
Email
aarhus.dk@bachaaen.dk
Forslaget

Hæv stierne 50cm på de ganske korte stykker af Brabrandstien, der gang på gang oversvømmes. Især stierne tæt på de dobbelte broer, der hvor stien går over Århus Å og under jernbanen er tit ramt. Stien tæt ved Andebroen nord for Haveforeningen Rugholm er også ramt gang på gang. Gangstien hen over Vestereng, hvor der er lavet nyt forsinkelsesbasin bliver også oversvømmet igen og igen. Fællestrækket er at det er ganske korte stykker og at anlægsarbejdet vil være overkommeligt for at gøre et langt større sti-net anvendeligt i regnfyldte perioder.
 

Bemærkninger

De store mængder vand der skal afdrænes gennem Århus Ådal vil ikke blive mindre de kommende år. Det ar allerede blevet normalt, at Brabrandstien og andre gang- og cykelstier jævnligt oversvømmes flere steder. 
Faktisk er det de samme ganske korte stykker der oversvømmes gang på gang. Havde det været biltrafik, der skulle omdirigeres, så havde der blevet gjort noget meget hurtigt.
Jeg vil bede  kommunen om at tilgodese alle de pendlere, der dagligt bruger de ikke biltrafikgenerede cykelruter.
Accepter at cykelstier også er kritisk infrastruktur og at en ekstra omvej på nogle kilometer betyder mere for cyklister end for bilister. Så hvis vi skal have flere op på pendlercyklen, så skal der også være fremkommelighed.

Afstemning start
Afstemning afslutningsdato