Gå til hovedindhold

Høringssvar

BRT-busser på Ringvejen

BRT-busser på Ringvejen - NEJ TAK på Hasle Ringvej

Jeg har det svært ved at se, hvordan der vil være plads til mere trafik/flere baner på Hasle Ringvej. Særligt fordi der er trafikale problemer og stadig mange uheld ved lyskrydset ved Hasle Ringvej og Herredsvej. Trafikale udfordringer omkring Herredsvej/ Hasle Ringvej vokser og vokser efter udvidelse af AUH, samt problemer og lang kø ved at køre ud til Herredsvej. Vi er nærmest tvunget til at køre hele kalendervej til Hasle gårdsvej for at komme ud på Ringvejen. Vi er allerede buret inde og vil blive det endnu mere hvis vores lokalvej tænkes mindre. Hvis der sker et uheld ved en af husene, vil der ikke være plads til udrykningsværktøjer!
Vi er bekymrede for, hvordan ændringen kan påvirke støjen. Støjen er i forvejen til stor gene for flere husejere på Hasle Ringvej og det vil blive endnu være især hvis den nuværende lydmur bliver nedlagt eller forringet.
Spørgsmålet er, om dette er en investering værd? Er der virkeligt brug for at erstatte linje 6A med BRT busser? Vil der være flere brugere af offentlige transport, når priserne stiger hele tiden?
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Hala Tallouzi

Indsendt

31/01/2024 21:32

Sagsnummer

HS6590435

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H801

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00

Vil du vide mere?

BRT på Ringvejen (aarhus.dk)