Gå til hovedindhold

Høringssvar

BRT-busser på Ringvejen

BRT busser på Søndervangs Alle

Vi har endelig fået dæmpet hastigheden på Søndervangs alle ved hjælp af skilpadder. En ekstra busbane vil med stor sandsynlighed blive brugt som "racerbane" uanset hvilke foranstaltninger man laver for at adskille busserne og biltrafikken.
Det er svært at forestille sig, at der er plads til to busbaner ekstra og cykelstier på Søndervangs Alle. Da man ikke kan udvidde imod Sønderhøj, er der kun udviddelses mulighed ved at inddrage vores grunde langs Søndervangs Alle,
Etaberingen af busbaner på ringvejen vil vel presse biltrafikken yderligere. Der er allerede i dag store trafikale problemer for biltrafikken på ringvejen, hvordan løses den samtidig med at man skal have tilføjet to busbaner. To nye busbaner løser ikke de trafik problemer der er primært omkring jernaldervej og Viborgvej. To nye vejbaner til biler bør undersøges, da det kan øge hastigheden for transport på ringvejen.
Det er således vores opfattelse, at hvis man skal lave busbaner, så skal det ske på de større veje og ikke Søndervangs Alle.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Gitte Glistrup Nielsen

Indsendt

04/02/2024 18:31

Sagsnummer

HS1328343

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H801

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00

Vil du vide mere?

BRT på Ringvejen (aarhus.dk)