Gå til hovedindhold

Høringssvar

BRT-busser på Ringvejen

BRT busser Ringvejen

Grundlæggende støtter Stibo op om ideen om at lave en hurtig busrute fra Aarhus nord til Aarhus syd. Stibo har i mange år ønsket mere fokus på det sydlige Aarhus.

Stibo er en virksomhed, der bl.a. lever af at udvikle software til hele verden samt udlejning af faciliteter. Det tæller bl.a. Schibsted, Jyske Bank og AP Pension med flere og derfor har mange medarbejdere deres daglige gang på Stibo’s kontor i det sydlige Aarhus. Vi værner meget om vores beliggenhed og området omkring os samt tilgængeligheden til virksomheden for medarbejder og kunder.

Vi syntes, at det er ærgerligt at trafikarealerne ændres, så det kommer til at gå ud over private grundejere samt virksomheder, der er nabo til Ringvejen. Vi håber derfor, at Aarhus Kommune vil tage vores bekymringer med i deres betragtning, når projektet fastlægges.
Vores bekymringer vedrører støj og arealforvaltning. Det fremgår ikke ud fra det tilsendte materiale, præcis hvordan udseendet af busruterne / vejen vil se ud på de enkelte steder, derfor er arealforvaltningen en grundlæggende bekymring. Når arealet dvs. vej og cykelsti ændrer sig, vil det helt sikkert også ændre støjniveauet fra trafikken.

Vi har brugt mange år og ressourcer på at få det rigtige arkitektoniske udseende på landskabet mellem bygning og Ringvejen. Vi har ligeledes brugt mange ressourcer på at reducere støjniveauet fra Ringvejen. Vi håber og tror på, at Aarhus Kommune har dette med i sine overvejelser og involverer de berørte parter, før der træffes endegyldige beslutninger ifm. projektet samt at de berørte parter, der er naboer til Ringvejen, vil blive ligeligt berørt/tilgodeset.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Michael Haurum

Indsendt

05/02/2024 09:14

Sagsnummer

HS4857074

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H801

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00

Vil du vide mere?

BRT på Ringvejen (aarhus.dk)