Gå til hovedindhold

Høringssvar

BRT-busser på Ringvejen

Vejdirektoratets bemærkninger

Vejdirektoratet har den 17. januar 2024 fra modtaget Aarhus Kommunes høring af berørte myndigheder samt Debatoplæg for BRT på Ringvejen. Aarhus Kommune ønsker at udbygge Ringvejen fra fire til seks spor, så der bliver plads til såkaldte BRT-busser i egen bane.

Eventuelle bemærkninger skal sendes senest den 7. februar 2024.

Den mulige udvidelse af Ringvejen vil formentlig vil føre til vejudvidelse af bro over ved Aarhus Syd Motorvejen. Vejdirektoratet er vejmyndighed for Aarhus Syd Motorvejen, og som følge heraf er projektet for udvidelsen af Ringvejen af interesse for Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet har følgende bemærkninger som Aarhus Kommune bedes forholde sig til og i nødvendigt omfang inddrage i den videre planlægning samt miljøvurdering.

Vejdirektoratet forventer et nærmere samarbejde med Aarhus Kommune omkring projektet, særligt med hensyn til de fremtidige trafikale forhold og den midlertidige trafikafvikling under anlæg i krydset Aarhus Syd Motorvejen / Viby Ringvej / Åhavevej.

Med henvisning til ovennævnte har Vejdirektoratet ingen yderligere bemærkninger til afgrænsningen af indhold i miljøvurderingen.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Helle Ejsing

Indsendt

05/02/2024 13:44

Sagsnummer

HS9986315

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H801

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00

Vil du vide mere?

BRT på Ringvejen (aarhus.dk)