Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Lokalplan nr. 1219 - Bevarende lokalplan for Lindå Møllevej 7

Høringssvar vedr. lokalplan 1219

Som beboer på Lindå Møllevej undrer jeg mig over nedrivningsforbuddet på Lindå Møllevej nr. 7. I mange af bilagene vedlagt Lokalplan 1219 står det beskrevet, at bindingsværksgården på Lindå Møllevej 7 ‘har en autencitet som er afgørende for oplevelsen af landsbymiljøet’, at ‘gårdanlægget er velbevaret’ og at ‘gården vurderes af betydning for landskabeligt kulturmiljø’, bl.a. pga. repræsentationen af lokal byggeskik.
Jeg mener at oplevelsen af vores landsby desværre forringes, når man mødes af synet af den faldefærdige gård. Flere tavl er løse og er på vej ud af stokværket på både bolig og udbygninger. Mange af murene som burde være lodrette, har vinkler midt på væggene og ser ud som om de kan styrte sammen når som helst. Jeg tvivler på at gårdanlægget ved renovering vil kunne bringes i nogenlunde moderne beboelsesstand, og er ligeledes tvivlende omkring økonomien i et sådan foretagende.
Huse og gårde i Lindå er generelt meget velholdte, og derfor mener jeg at et nybygget hus tilpasset den øvrige stil i landsbyen vil tage sig meget bedre ud når man kommer til byen, og vil have positiv betydning for oplevelsen af landsbyen.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Thea Thougaard Johansen

Indsendt

18/03/2024 21:32

Sagsnummer

HS6557717

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Hårup - Mejlby
Hørings-id

H806

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00