Gå til hovedindhold

Indhegning til hunde på Frederiksbjerg

Antal støtter: 137 af 1500
Navn
Nikolaj Damberg Rasmussen
Email
nikolajdambergrasmussen@hotmail.com
Forslaget

Hello Aarhusianere med hund på Frederiksbjerg.

Dagligt møder jeg hundeejere på Frederiksbjerg, der savner et sted, hvor vi kan slippe vores hunde fri. De fleste af os er bekendte med indhegning ved Skt. Nicolaus kilde, langs Strandvejen. Desværre er jeg selv og andre blevet mødt af folk med ondt i sjælen og fixe-udstyr eller deres efterladenskaber heraf (kanyler m.m).


Derfor dette borgerforslag til en indhegning, der eksempelvis kunne ligge på skyggesiden i skanseparken (langsiden ved bænkene), hvor folk alligvel ikke solbader om sommeren grundet skyggen. Derudover er parken så godt som uberørt fra november - marts.


Håber I vil støtte op✌🏻

Bemærkninger

Formålet med et indhegnet område har flere fordele:

Sikkerhed for hunde og ejere: Ved at have et indhegnet område kan hunde løbe frit uden risiko for at løbe væk eller komme i konflikt med trafik eller andre farer.

Sociale Fordele: Det indhegnede område vil fremme sociale interaktioner blandt os hundeejere og skabe et fællesskab omkring dyrene.

Forebyggelse af uønskede adfærd: Jeg tror flere har oplevet hunde, der brænder inde med en masse krudt, specielt hvis de har været alene i flere timer i løbet sf dagen. Når hunde får mulighed for at brænde energi af og socialisere sig i et sikkert miljø, kan det bidrage til at forebygge uønsket adfærd som overdreven gøen, rastløshed og anden opførsel.

Afstemning start
Afstemning afslutningsdato