Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Støjhandlingsplan 2024

Giber Ringvej ved Mårslet

Det er dybt forundrede og uroskabende, at de to stykker på hver side af bondegården på Mustrupvej ikke ligger som en selvfølgelig del af en støjbekæmpelsesplan for kommunen.
Tænk at man har brugt så mange penge og så meget tid på at køre jord væk der allerede lå på syd-delen i stedet for at lave en støjvold. At man så ikke kan erkende den fadæse og skynde sig at få den lavet er faktisk ubegribeligt.
Tænk, hvad det koster borgerne og dermed kommunen i tabt sundhed, tid, velbefindende og penge ikke at have gjort noget ved det for længst. Det er absurd. Oprindeligt skulle vejen vist ovenikøbet have været sænket på en del af strækningen, fordi den ville larme så meget. Det blev lavet om pga nogle frøer, men så glemte man lige, at støjniveauet ville vokse markant, når den kom over terræn. Derudover blev vejen heller ikke med støjdæmpende asfalt og for at være sikker på, at larmen virkelig kan genere er der lavet et felt med "hylende" striber, som de fleste lastbiler kører henover for at slippe for at korrigere for vejens drejning. Så er man sikker på, at borgerne i det område er oppe ved 5-tiden, når lastbilerne begynder at komme.
Det er helt klart en ommer.
God arbejdslyst.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Lasse Beck Meinicke

Indsendt

26/03/2024 03:03

Sagsnummer

HS2764822

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Trafik og transport
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H826