Gå til hovedindhold

Høringssvar

Fremtidens folkehuse

Skåde Folkehus

Min mand og jeg har i knap 20 år trænet i træningscenteret to gange ugentligt. Det har i den grad været vigtigt for, at vi har kunnet opretholde vores fysiske formåen og stadig som 80 årige er i stand til at klare os selv uden hjælp. Ikke mindst efter alvorlige sygdomsperioder og operationer har vi kunnet træne og komme tilbage til en aktiv hverdag.
Vi kan ikke se et alternativ til dette tilbud her i området for vores aldersgruppe og tilmed til en pris, hvor alle kan være med.
Så sammen med mange andre håber vi, at træningscenteret opretholdes. Der ville let kunne skabes mere liv på Folkehuset, hvis ikke de bedste og mange timer midt på dagen hver dag var forbeholdt træning med fysioterapeuter . Hvilken procentdel af de mange timer udnyttes i hverdagen?

For især beboerne omkring Folkehuset, men også vi selvtrænere er det vigtigt, at vi har muligheder for socialt samvær ved træning og forskellige aktiviteter.
Hvad med en lille hyggestue med en kaffeautomat , hvor man efter træning eller andet kan få en lille snak med kendte eller møde nye?

Flere aktiviteter er allerede godt i gang, men det ville være oplagt at streame fx foredragene fra Søauditoriet, som man allerede gør i flere Folkehuse. Dette sker i denne sæson på Højbjerg bibliotek, hvor pladsen er trang, og lydforholdene mindre gode for hørehæmmede.

Jens og Birthe M. Madsen
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Birthe Madsen

Indsendt

28/03/2024 15:10

Sagsnummer

HS8622226

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H836

Kontakt

Jakob Flou Kristensen

civilsamfund@mso.aarhus.dk