Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Lokalplan nr. 1189 - Boliger på Ådalsvej, Risskov

Lokalplanforslag 1189

Her på vejen har vi fulgt planerne om at bygge højt etagebyggeri på Fit & Sund grunden med stor bekymring de seneste år. Vi har diskuteret byggeplanerne på vores generalforsamlinger og tidligere skrevet en del høringssvar
For det første er vi meget bekymrede for de indkigsgener til Åmindevejs haver og huse, der vil være fra vinduer og altaner i det planlagte etagebyggeri på grunden. Det vil uden tvivl forringe huspriserne på vores vej. Nye beboere er flyttet ind på vejen med haver op til det planlagte byggeri uden at blive oplyst om byggeplanerne og den mulige værdiforringelse.
For det andet er vi imod højt etagebyggeri i et villakvarter i Risskov. De planlagte 9,2 meters byggeri overstiger den tilladte højde på 8,5 meter. Det finder vi urimeligt. Endvidere kan byggeriet blive endnu højere end de 9,2 meter, hvis man ikke regner fra jordens højde (Kote 0), men fra det bestående kælderbyggeri, som skal bevares. Teknik og Miljø forklarede os ved dialogmødet, at højden kan variere.
For det tredje er vejens beboere med huse og haver op til det planlagte byggeri kede af at få skygge i deres haver og huse fra de nye høje boliger og træer. Endvidere kan der være støj fra beboere og deres gæster på de planlagte altaner.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Annette Hvass

Indsendt

03/06/2024 17:09

Sagsnummer

HS1235869

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Vejlby-Risskov
Hørings-id

H858

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
plan@mtm.aarhus.dk