Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Lokalplan nr. 1221 - Tillæg 2 til lokalplan 411 – Erhvervsområde ved Kattrup med tillæg 1

Store bekymringer for tillæg 2 til lokalplan 411

Det er mig en gåde, at der er ved at blive (eller er blevet) grønt lys til at opføre en mastodont af et byggeri i et naturskønt område. Især i disse tider hvor I hos kommunen har travlt med at snakke om biodiversitet ,grøn miljø og alle bilerene skal ud af byen.
Dette tillæg til lokalplan 411 rammer ikke andet end det menneskelige og miljøet.
Vi har allerede på nuværende tidspunkt problemer med nabovirksomhederene angående støj 24 timer i døgnet. Fx med læsseramper, lastvogns trafik, dytten, så de særlige støjkrav i området overholdes ikke! Vi har store problemer med den skadelige støj nu og og Århus Kommune er ligeglad! Ikke nok med det, så er der store trafikale problemer med langtidsparkered parkerede lastbiler på alle sideveje og indkørsels veje, og det skaber farlige trafiksituationer, da lastbilerne fylder halvdelen af vejen og optager alt udsyn. Langtidsparkeringen foregår i byzone.
Byggeri som dette bør flyttes ud til motorvejen hvor der er nem til og frakørsel, hvilket også mindsker co2 udledning fra det tunge trafik, og det ikke føres ind i byen, som Hasselager/Kolt, Enslev og Kattrup vel er?
CO2 udledning skal vel også mindskes i vores by såvel som Århus C?? Vi skal værne om vores drikkevand, Hasselager ligger på et drikkevands ressoar som skal beskyttes.
Tung trafik er en belastning for vores miljø med partikkelaffald, som store mængder af olier og brændstoffer afgiver når der benyttes lastbiler til fragt.
Derfor skal der ikke bygges så stort i byen.!!!
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Peter Holub

Indsendt

30/06/2024 21:03

Sagsnummer

HS9578542

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Hasselager - Kolt
Hørings-id

H882

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
plan@mtm.aarhus.dk