Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Lokalplan nr. 1221 - Tillæg 2 til lokalplan 411 – Erhvervsområde ved Kattrup med tillæg 1

Høringssvar vedr. Lokalplan nr. 1221.

Jeg vil gerne bakke op om de mange høringssvar, som udtrykker bekymring for det mulige omfang af belastende erhverv, som kommunen var parat til at tillade i 2021 ved planerne om et nyt frysehus.
Specielt vil jeg bakke op om høringssvaret fra Eventyrsport, som meget klart beskriver de omfattende belastninger, som et sådant frysehus eller tilsvarende virksomhed vil medføre.

Jeg har hørt argumentation fra kommunens embedsmænd, at en omlægning af trafikken fra jernbane til vejnettet kun er ”en mindre ændring”.
Men det beskrevne frysehus er netop det projekt, som kommunen ved en dispensation i 2021 gav tilladelse til på ejendommen Mosegårdsvænget 40. Og kun fordi der i 2021 blev indgivet en klage, som førte til, at Planklagenævnet ophævede Kommunens afgørelse, fordi der ikke var hjemmel til den givne dispensation, er frysehuset ikke allerede under opførelse i området.

Med det aktuelle forslag til Lokalplan nr. 1221 - Tillæg 2 til lokalplan 411 - vil kommunen nu fastholde lokalplanens mulighed for at rumme et frysehus eller tilsvarende virksomhed med de belastninger, som høringssvaret fra Eventyrsport på kompetent vis beskriver.

Jeg vil appellere til, at politikerne i Teknisk Udvalg og i byrådet generelt vil være lydhør for de ønsker for området, som borgere og virksomheder giver udtryk for.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Lisbeth Randlev Johnsen

Indsendt

30/06/2024 22:45

Sagsnummer

HS7011298

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Hasselager - Kolt
Hørings-id

H882

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
plan@mtm.aarhus.dk