Gå til hovedindhold

Skriv høringssvar

Forslag til Lokalplan nr. 1212 - Nyt byområde med etageboliger og rækkehuse ved Dampmøllevej, Malling

Adresse
Din adresse vil ikke blive vist på hjemmesiden - se evt. betingelser nederst på siden
10 MB grænse.
Tilladte typer: jpg jpeg gif png txt doc docx xls xlsx pdf ppt pptx pps odt ods odp. Hold gerne filernes navne korte, gerne under 20 bogstaver og uden symboler som +/- og lignende.

Betingelser

Dit svar offentliggøres
Dit høringssvar kan ses på hjemmesiden, kort tid efter du trykker på [Send], og du modtager en e-mail med kvittering for, at vi har modtaget dit høringssvar.
Hvis du ikke modtager kvitteringsmailen, er dit høringssvar ikke modtaget og du må forsøge igen.

Følgende oplysninger vises på denne hjemmeside:  
Dit navn, postnummer, by, dit høringssvar og eventuelle bilag.

Følgende oplysninger offentliggøres ved politisk behandling af høringen:
Dit navn, adresse, postnummer, by, høringssvar og eventuelle bilag.

Vi offentliggør dit høringssvar her på hjemmesiden, fordi det er en offentlig høring, hvor høringssvar under alle omstændigheder er omfattet af retten til aktindsigt og offentliggøres i forbindelse med den politiske behandling. Samtidig kan dit høringssvar have interesse for andre end dig og når vi offentliggør høringssvarene bliver det lettere for dig og andre interesserede at følge med i indkomne høringssvar tidligt i processen.

Personlige oplysninger
Da dit høringssvar offentliggøres, opfordrer vi til, at du tænker over hvilke personlige oplysninger, du skriver i dit høringssvar, og at dit høringssvar ikke indeholder følsomme personlige oplysninger fx om helbredsmæssige forhold eller cpr-nummer.

Hvis dit svar kræver, at du beskriver følsomme personlige forhold - fx om helbredsmæssige forhold - som du ikke vil have offentliggjort, så kontakt den forvaltning, der er afsender på den konkrete høring, for at høre hvordan du skal indsende dit høringssvar.

Aarhus Kommune registrerer og bruger de oplysninger, du giver os i forbindelse med din henvendelse. Vi bruger oplysningerne for bedre at kunne besvare din henvendelse. Aarhus Kommune er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger du sender til os. Du kan læse mere om kommunens behandling af personoplysninger her.

Rettelser til dit høringssvar
Hvis der er fejl eller du skal have rettet noget i dit høringssvar, kan du følge vejledningen i kvitteringsmailen.

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Beder - Malling
Hørings-id

H897

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
plan@mtm.aarhus.dk