Gå til hovedindhold

Dialogmøde om lokalplan nr. 1212 - Nyt byområde med etageboliger og rækkehuse ved Dampmøllevej, Malling

Aarhus Kommune inviterer til dialog på et ”åbent hus” arrangement omkring lokalplan nr. 1212 Dampmøllevej, Malling

 

Arrangementet foregår fra kl. 17.00 – 19.30. Det er ”åbent-hus”, hvilket betyder, at du kan komme i det tidsrum, som passer dig. Der vil ikke være et fælles oplæg fra start, men mulighed for at gå i dialog med Aarhus Kommune og udvikler omkring lokalplan nr. 1212 Dampmøllevej på forskellige dialogstande. 

Til arrangementet vil du kunne få information om, hvad lokalplanforslaget indeholder og giver mulighed for, få svar på spørgsmål samt høre hvordan du sender et høringssvar og sikrer din stemme. Aarhus Kommune og udvikler står på lokalplangrunden, som det omhandler - den tidligere Trævarefabrik i Malling. 

Om lokalplanen

Planområdet er en del af byomdannelsesområdet ”Malling Dampmølle”. Derudover er området beliggende i et fortætningspunkt ved Malling Station. Lokalplanen er med til at sikre, at et nedslidt og forladt erhvervsområde (Ansgar Trævarefabrik) forvandles til et område med liv og nye borgere. Bosætningen øges og giver mulighed for flyttekæder indenfor Malling by. Indenfor lokalplanområdet muliggøres et varieret udbud af boligtyper samt serviceerhverv. Boligerne kan etableres som etageboliger i op til fire etager langs Holmskovvej, og som tæt-lav bebyggelse i form af ca. 29 rækkehuse i to og tre etager. I alt planlægges der for ca. 65 boliger heraf ca. 47 familieegnede boliger.

I forhold til forplejning, ser vi gerne, at tilmelding sker inden den 16. juni 2024.

Vi ser frem til at hilse på jer.

Begivenheden

Dato
Tirsdag d. 18. juni 2024
Tid
17:00 - 19:30
Lokation
Den tidligere Trævarefabrik i Malling (Ansgar Trævarefabrik)
Adresse
Dampmøllevej 3, 8340 Malling
Tilmeldingsfrist
Søndag d. 16. juni 2024

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Medborgerskab
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand

E-mail: inddragelse@mtm.aarhus.dk