Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Lokalplan nr. 1149 - Liberalt erhverv og boliger ved Nordre Strandvej 7, Risskov

Godkend lokalplan 1149

Vi bor Birkevej 4 og er således nærmeste naboer til Nordre Strandvej 7. Vi anbefaler, at forslaget til lokalplan 1149 vedtages af Byrådet uden ændringer.

I de seneste 2 år er forslaget til lokalplan udarbejdet i et godt samarbejde mellem bygherren, kommunen og de nærmeste naboer på Birkevej. Det forventes, at det gode samarbejde fortsætter.

Forslaget til lokalplan er udarbejdet inden for kommuneplanens bestemmelser om bebyggelsesprocent, bygningshøjde og antal etager i centerrammen på Nordre Strandvej. Forslaget er detaljeret og udgør således et godt udgangspunkt for et nyt byggeri.

Bygningen indeholder 6 små lejligheder og 3 erhvervslejemål. De bygningsmaterialer, der præsenteres i forslaget, synes at være af høj kvalitet. Det samme er bygningens arkitektur, der vil give en velkommen fornyelse af Nordre Strandvej.

Der er afsat plads til et grønt, støjbeskyttet udeareal, der er til rådighed for beboerne af de 6 lejligheder.

Antallet af parkeringspladser på grunden er passende og følger det skøn, som kommunen tidligere har anlagt i et andet projekt, samt Vejdirektoratets regler for udformning af parkeringsanlæg for personbiler.

Bygningshøjden beregnes ud fra kote 3,36. Bebyggelsesprocenten er beregnet til 50 (maksimum for en hjørnegrund). Der er to etager og mulighed for indretning af hems, men der er ikke adgang til at sætte kviste på taget, ligesom der er sat grænser for vinduesarealet, så unødigt indblik til naboerne kan undgås.
Ketty S. Jensen og Jørgen Hedegaard-Jensen
Birkevej 4, 8240 Risskov
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Jørgen Hedegaard-Jensen

Indsendt

15/08/2024 23:07

Sagsnummer

HS8123774

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Vejlby-Risskov
Hørings-id

H905

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
plan@mtm.aarhus.dk