Gå til hovedindhold

Høringssvar

Debatoplæg - Helhedsplan for Randersvej

Del og Hersk...

DEL OG HERSK……

Har byrådet gang i en romersk krigsførelse, hvor fællesrådene Christiansbjerg og Trøjborg skal amputers og således demonteres ?

Det tror jeg faktisk ikke man har tænkt i byrådet, men det er en belejlig sidegevinst. Jeg tror heller ikke, det er afledningsmanøvre for det der fylder i lokalområderne, nemlig de påtænkte fortætninger med fjernelse af grønne områder og bilkaos i kølvandet.

Forslaget om en helhedsplan for 4 stoppesteder er dog en fuldstændig provokerende og skadelig skrivebordsmanøvre, helt uden kontakt til virkeligheden.
Provokerende fordi Christiansbjerg og Trøjborg skriger på helhedsplaner for deres lokale områder, alt imens developere fortætter og ødelægger grønne åndehuller. At se 4 stoppesteder blive sagsbehandlet med en helhedsplan før de 2 store bydele er oprørende.

Skadelig fordi etablerede fællesskaber bliver amputeret geografisk.

4 stoppesteder…..Hvad handler det om ? Randersvej er en kæmpe indfaldsvej, hvor en letbane triller nord/syd til tjeneste for dem, der skal den vej og ligegyldig for dem der ikke skal samme vej. Hvordan kan man tænke menneskelgt fællesskab ind i 4 stoppesteder ?

Og det er nærmest uartigt at stille spørgsmål om rekreative områder omkring stoppestederne. Randersvej kan for en almindelig gående ikke passeres for et enkelt grønt lys.


Interessen for helhedsplanen for 4 stoppesteder er ligeledes et klart signal til byrådet. I skrivende stund 5 minutter før deadline er der 2 kirker,Trøjborg fællesråd, Coop, der vil udvikle en butik og bygge boliger samtidig ( kendt manøvre fra Salling Group ) og en enkelt borger, der har har givet deres besyv med.

Der er således ingen fælleskab omkring de 4 stoppesteder. Hvis der havde været det ,ville borgere som i andre høringer have ytret sig.

Så kære byråd m.fl. vil I ikke godt beskæftige jer med det, der betyder noget for borgerne og virkeligt lytte efter der. Ex lokalplan 1124, Besættelsen af de 9 villaer på Rødkløvervej, hvor der skal stables 233 lejligheder oven på hinanden i en lukket karébebyggelse. Rent tyveri af eksisterende boligblokkes lys og luft og trivsel.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Lone Kirketerp

Indsendt

01/06/2021 23:55

Sagsnummer

HS5412973

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Skejby-Christiansbjerg
Hørings-id

H306

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00