Gå til hovedindhold

Høringssvar

Et grønnere Aarhus med mere blåt

DGI Østjyllands høringssvar til ” Et grønnere Aarhus med mere blåt”

DGI Østjylland har med stor interesse læst forslaget til temaplanen om Et grønnere Aarhus med mere blåt. Vi vil gerne udtrykke vores tilfredshed med processen frem mod temapla-nen, hvor vi har haft mulighed for at bidrage med vores perspektiver.

Hvilket vi som kommunens største idrætsorganisation naturligvis har en særlig interesse i. Det skyldes, at udviklingen i befolkningens idræts- og bevægelsesvaner har ændret sig markant de seneste år if. til, at det grønne og blå (samt det grå/urbane) er blevet de væsentligste ”arenaer” for voksnes borgeres muligheder for idræt og bevægelse i Aarhus.

Derfor havde vi også håbet, at idræts- og fritidslivet havde stået endnu klarere frem i tema-planen. Selvom temaplanen i sagens natur er en teknik og miljø-plan, vil vi gerne opfordre til at såvel det organiserede som selvorganiserede idræts- og fritidsliv får en mere fremtrædende rolle i temaplanen. Meget gerne direkte koblet med den outdoorstrategi, der netop har været i høring i forbindelse med Sports- og fritidspolitikken.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Flemming Poulsen

Indsendt

30/11/2021 21:34

Sagsnummer

HS8982173

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H337

Kontakt

Lars Høeberg (Kommuneplanchef)

Tlf. 4185.9799

BYSTRATEGI

TEKNIK OG MILJØ

Vil du vide mere?

Se links til flere politikker og planer, som understøtter det grønne og det blå i Aarhus:

Læs mere om kommuneplanen og hvad den betyder for dig - klik her.