Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Lokalplan nr. 1174 - Område til blandet bolig og erhverv ved Gammel Østergårdsvej, Holmskovtoften og Holmskovvej i Malling

Den gamle foderstof - tilføjelse

I forlængelse af mit tidligere høringssvar, har jeg bemærket modstridende informationer i lokalplanen især ang. Bygning J - den gamle kontorbygning på Silo pladsen.

På side 77 i lokalplansforslaget fremgår det at bygning J (i delområde 1) maksimalt må opføres i 2 etager samt en højde på 8,5 meter. Men i afsnittet på side 29 nævnes der bl.a at "DEN EKSITERENDE bygning nærmest Gammel Østergårdsvej (byggefelt J) skal fremstå med facader i røde tegl." hvilket for mig antyder at man vil beholde denne eksiterende bygning.

Jeg anbefaler at bygning J - den gamle kontorbygning ved silopladsen indføres som en del af § 8.6 - som sætter bestemmelsen at bygning J ikke må nedrives uden Aarhus kommunes tilladelse, samt at "Hvis den eksisterende bebyggelse nedrives eller totalskades ved brand eller lignende, skal der opføres ny bebyggelse med samme omfang og placering som den tidligere bebyggelse"

På denne måde kan vi få belyst de udfordringer der eventuelt måtte være ved at etablere ny bebyggelse 2.5 meter fra skel til allerede eksiterende bolig i området. Således at denne kan behandles i en egentlig nabohøring ligesom resten at silopladsens bygninger, hvis dette skulle blive aktuelt. Min umiddelbare vurdering er, at bygning J og D er de eneste bygninger for hele projektet som kun er placeret 2.5 meter fra skel, hvorfor det også giver mening at bygning J bør være en del af denne paragraf.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Mads Bladt Nørgaard

Indsendt

21/12/2023 12:38

Sagsnummer

HS9107451

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Beder - Malling
Hørings-id

H737

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00