Gå til hovedindhold

Høringssvar

FORNYET HØRING - Forslag til Lokalplan 1193 - Multihal ved Bispevej, Stavtrup

ALBOA bakker om Multihallen

ALBOA, som repræsenterer 530 boliger og omkring 1.000 beboere i Stavtrup, ser med stor interesse på udviklingen af området. En fusion af idræt og kultur vil fungere som et værdifuldt samlingspunkt for forskellige befolkningsgrupper, herunder familier, enlige, ældre og unge. Stavtrup oplever en stigende befolkningstilvækst, men desværre søger mange borgere til Viby og Aarhus for at udøve deres fritidsinteresser på grund af begrænset kapacitet i lokale foreninger i Stavtrup.
En multihal vil være afgørende for at forankre fritids- og idrætslivet lokalt og yderligere styrke Stavtrups tiltrækningskraft. Afdelingsbestyrelserne i Råhøjparken, Stavtrup Vænge, Klokkeblomstvej og Salamanderparken støtter forslaget om en central placering på Bispevej, som haludvalget har foreslået. Vi mener, at denne placering vil skabe forbindelser mellem rekreative områder, skoler og boligkvarterer omkring Bispemarken.
ALBOA vil bidrage engageret i følgegruppearbejdet nedsat af Teknik og Miljø og dermed påvirke til gode løsninger vedrørende parkering, trafik, aktiviteter, fællesskaber, og mere. Vi stræber efter at finde fælles løsninger med andre medlemmer af følgegruppen til fordel for hele Stavtrup. ALBOA giver derfor fuld opbakning til planerne om at opføre en multihal på den planlagte placering på Bispevej. Dette høringssvar repræsenterer ALBOA og afdelingsbestyrelserne i Stavtrup.

På ALBOAs vegne

Peter Hebroe
Direktør
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Peter Hebroe

Indsendt

15/12/2023 12:08

Sagsnummer

HS1523401

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Stavtrup - Ormslev
Hørings-id

H757

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00