Gå til hovedindhold

Høringssvar

FORNYET HØRING - Forslag til Lokalplan 1193 - Multihal ved Bispevej, Stavtrup

Forslag til Lokalplan 1193

Som bruger af foreningslivet i Stavtrup i min barndom og ungdom ærgrer det mig, at man har valgt placering af en eventuel kommende multihal på Bispemarken. Ved valg af denne placering vil der ske en yderligere segreringen af foreningslivet i Stavtrup, hvor et fremtidigt scenarie med høj sandsynlighed vil opsplitte foreningslivet i endnu en fysisk isoleret lokation.
Som foreningsmedlem i Stavtrup i min ungdom, så man altid med misundelig på de byer som man besøgte på ens udebaneture, der havde formået at samle alle sportsgrene og opbygge en fælles identitet omkring byens idrætsliv.

Visionen burde i stedet være at samle foreningslivet i Stavtrup og skabe en mere harmonisk foreningskultur som samler hele byen og foreningslivet på færre lokationer – fodbold (indendørs + udendørs), håndbold, badminton, tennis mv. Dette er der i dag rig mulighed for, hvis placeringen gennemtænkes og ikke blot udvælges på baggrund af den billigste og nemmeste løsning.

Ydermere forekommer placeringen på Bispemarken uhensigtsmæssig i forhold til de trafikale udfordringer som uomtvistelig vil opstå ved denne placering. Den nuværende plan for multihallen som er fremlagt mangler indsigt i, samt løsninger for, parkering, til- og frakørsel osv. En plan som fremstår ugennemprøvet og meget uambitiøs.

Planen for multihallen burde genovervejes og muligheden for at skabe et unikt og stærkt foreningsliv i Stavtrup burde gribes nu når chancen byder sig.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Peter Bøge

Indsendt

02/01/2024 21:58

Sagsnummer

HS9189487

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Stavtrup - Ormslev
Hørings-id

H757

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00