Gå til hovedindhold

Høringssvar

FORNYET HØRING - Forslag til Lokalplan 1193 - Multihal ved Bispevej, Stavtrup

Tilføjelse til placering og lokalplan - stadig imod

Mange nævner at det er en central placering, men ift. hvad? Centralt ift. den laveste befolkningstæthed i Stavtrup, i såfald er det korrekt.
Få nu undersøgt andre lokationer for den multihal - hvilket vil sige, en rigtig undersøgelse.
Der er ikke overvejet andre, reelt, og folk skriger på det. Ikke kun naboer til marken, men også mange andre. Det virker til der ikke er nogen realitetssans hos de bestemmende magter.

Selvfølgelig råber naboerne op. De gør de især fordi der ikke er nogen former for beskrivelse af hvordan deres hverdag kommer til at se ud, da planer mm. langt fra er fyldest gørende; Hvordan bliver trafikken? Hvordan kommer børnene til hallen uden at blive kørt ned? Hvad bliver der gjort for de nærmeste naboer til marken, bliver der sat et grønt hegn op, en lydmurs bakke, og hvordan gøres det uden at fjerne alt for meget af deres udsigt udover marken? Vil naboerne miste solen i deres haver? Alle er spørgsmål der overhovedet ikke er blevet besvaret, eller for den sags skyld, hørt.

Til de bestemmende magter, læs nu alle de her høringssvar igennem, grundigt, samt de tidligere, og sæt jer ind i folks hverdag.
Besøg området en almindelig hverdag (når der ikke er oversvømmet) ved myldretiden kl 15/16 stykker og se hvor meget traffik der reelt er. Besøg de andre (fra hørringssvar) forslåede lokaliteter. Bestil en VVM undersøgelse så I ikke får truffet endnu en forkert/dårlig miljø/klima beslutning.

Lav nu så meget research på området som muligt inden I træffer en beslutning.
Hvis undersøgelser af ALLE lokaliteter viser at Bispemarken er det bedste sted, så sørg for at alle problematikker er afklaret inden byggeriet går igang, istedet for at lade naboer hænge i det uvisse.

Det her syner virkelig til at blive en stor politisk skandale da forarbejdet ikke er gjort godt nok, samt at processerne bliver kørt hen overhovedet på borgerne uden reel inddragelse.

Jeg er tilhænger af en multihal i Stavtrup. En bæredygtig bygget multihal der har den helt optimale placering i Stavtrup, med minimal påvirkning på natur og naboer.
Det er ikke på Bispemarken.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Mikkel Greve

Indsendt

05/01/2024 12:19

Sagsnummer

HS6048888

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Stavtrup - Ormslev
Hørings-id

H757

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00