Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Lokalplan nr. 1208 - Blandet byområde ved Karen Blixens Boulevard og Dortesvej i Gellerup

For få parkeringspladser.

For boligerne i Zebra House var der angivet i boligannonce fra A. Enggaard at beboere kunne benytte det kommunale p-hus. Som det er nu er dette ikke en mulighed hvis man har behov for at parkere mellem 0800-1500. Der er alle pladser optagede.
Derfor bliver vi som beboere nødt til at parkere i det område hvor der snart bygges skole, eller ovre ved det område som lokalplanen omhandler.
Da disse muligheder nu forsvinder vil det være vigtigt at man går ind og vurderer på antallet af p-pladser til de nye boliger, 1/2 plads pr. bolig i etageejendom er da at gøre grin med folk. De overskydende biler vil så fylde yderligere i området. På trods af gode busforbindelser er der endnu ikke set en væsentlig nedgang i behovet for mobilitet for arbejdskraften. Bevares, ikke ret mange studerende benytter bil, men man ønsker familier i boligerne og de vil ofte have behov for mellem 1 til 2 biler.
Så min konklusion er at der bør skrues op for mængden af parkeringspladser, ikke kun for biler men ligeledes for "store" cykler.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Nikolaj Würtz Uhrenholt

Indsendt

03/02/2024 18:49

Sagsnummer

HS9217006

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Brabrand - Gellerup
Hørings-id

H812

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00