Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Lokalplan nr. 1208 - Blandet byområde ved Karen Blixens Boulevard og Dortesvej i Gellerup

Forslag til Lokalplan nr. 1208 – Blandet byområde ved Karen Blixens Boulevard og Dortesvej i Gellerup

Kredsløb A/S bemærkninger til Forslag til Lokalplan nr. 1208 – Blandet byområde ved Karen Blixens Boulevard og Dortesvej i Gellerup

Kredsløb A/S har følgende bemærkninger til ovennævnte lokalplanforslag:

Det er positivt, at lokalplanen angiver områder for transformere. Af hensyn til Aarhus Kom-munes Klimamålsætninger bør der stilles krav om, at et vist antal p-pladser bør være offentlig tilgængelige pladser til opladning af el-biler, gerne med lynladere, da der i nærområdet i øv-rigt mangler mulighed for opladning.

I forhold til Kredsløb Fjernvarme er området op til i dag blevet forsynet med fjernvarme. Led-ningsnettet omkring området er dimensioneret til at kunne forsyne op til i alt 52.000 m2 be-byggelse inden for lokalplanens område.

Kredsløb Genbrug har tidligt i processen bidraget til dialogen om udformning af området, for en fremtidig hensigtsmæssig håndtering af husholdningsaffaldet fra de kommende boliger. Det vurderes at planforslaget imødekommer de krav og hensyn Kredsløb Genbrug har påpe-get i processen og har derfor ikke yderligere bemærkninger til lokalplanen.

Supplerende bemærkninger til bygherren/rådgiver
Vælg fjernvarme til dit byggeri

Med fjernvarme får du en fleksibel løsning og en bæredygtig kilde til opvarmning. Læs mere om fjernvarme på www.kredslob.dk/professionel/produkter-og-services/fjernvarme/vaelg-fjernvarme

Det vil være muligt at blive tilsluttet fjernvarme på baggrund af et projektforslag, der viser, at det er selskabs- og samfundsøkonomisk rentabelt. Bemærk, at området er ikke omfattet af tilslutningspligt.

Vil du vide mere, så er du velkommen til at kontakte Kredsløb A/S på byggemodningfjern-varme@kredslob.dk

Vi gør opmærksom på Kredsløb A/S ikke er forpligtiget til at forsyne med varme til udtørring. I enkelte områder kan vi afvise at forsyne varme til udtørring på grund af fjernvarmenettets beskaffenhed.

Venlig hilsen

Michael Sørensen
Projektleder, Fjernvarme

M +45 29 63 38 06
E mics@kredslob.dk
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Michael Sørensen

Indsendt

21/03/2024 14:18

Sagsnummer

HS4484176

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Brabrand - Gellerup
Hørings-id

H812

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00