Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Støjhandlingsplan 2024

Støjværn ud til Herredsvej

Jeg synes ikke jeg kan se at der er nævnt noget med et støjværn ud mod Herredsvej fra Trillegårds siden. Hvilket er helt uforståeligt med al den trafik der er på Herredsvej, stort set hele døgnet.
Der har altid været meget trafik på Herredsvej, det er dog blevet helt ekstremt efter Skejby sygehus åbnede og at kommunen valgte at lukke sidevejene ind til kalenderkvarteret. Så det vil være virkelig en god ting at lave et støjværn hele vejen fra ringvejen ud af Herredsvej langs kollegiet og videre helt hen forbi sandkåsvej. Det er ikke til at opholde sig på terrassen om sommeren, os der bor i stuen har da trods alt lidt hæk op foran, men kommer du op på altanen på 1 og 2 sal,kan man ikke høre fuglene synge. Kommer der en stor lastbil forbi med fart på, føles det som om vinduerne dirrer.
Selv når jeg sidder inde i stuen med døre og vinduer lukket, kan jeg høre bilstøj. Hvis jeg ikke vil høre på det er jeg nødt til at have radio eller tv tændt.
Så vi som bor her ønsker der bliver gjort noget, så vi kan holde ud at være i vores lejligheder og nyde sommeren ude på vores terrasse/altaner.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Lene Poulsen

Indsendt

14/03/2024 16:18

Sagsnummer

HS7316157

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Trafik og transport
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H826