Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Støjhandlingsplan 2024

Grenåvej

Plankeværket på Grenåvej vil jeg mene er fra slut 70’erne (hvis ikke ældre?) altså over 40 år gammelt. Flere beboere har gennem årens løb forgæves prøvet at få Kommunen på tale da der flere steder er dele af hegnet der er gået i stykker. Dernæst er ”støjhegnet” jo slet ikke tidssvarende. For det første er der intet lyd isolering i det. Derudover er det ikke særligt højt bygget og hvis man sammenligner med nutidens krav til støjværn (ved godt det kun er aktuelt når det drejer sig om nybyggeri) er det jo slet ikke i nærheden af disse krav. Undersøgelser viser at støjværn skal være 3-4 meter højt for, at have den rette effekt.
Hvis man kigger andre steder i Århus (Ringvejen) eller bare på Grenåvej, så er der højere og bedre støjværn sat op. Især på ”Grenåbakken”, hvor Grenåvej blev lavet om pga. togbanen. Og det er vældig fint at nye veje osv. skal leve op til kravene, men der må jo også komme et tidspunkt, hvor I må begynde at kigge på de eksisterende hegn der er især på Grenåvej.
Vi er nogen på den sidste strækning fra Ravnsøvej og hen til Viengevej der undrer os over, hvorfor vi ikke måtte få glæde af det stødæmpende asfalt, som i har lagt på strækningen fra Grenåbakken og ned til (lige før) Ravnsøvej. Der er jo en tydelig forskel når man sidder inde i sin bil og kører ud på det gamle asfalt. Hvorfor fortsatte man ikke den sidste kilometer så alle de mange beboere der lever med et i forvejen elendigt støjværn kunne få den lille glæde ved lyddæmpende asfalt?
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

David Severinsen

Indsendt

09/04/2024 00:02

Sagsnummer

HS9789725

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Trafik og transport
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H826