Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Støjhandlingsplan 2024

Støjgener stavtrup

Jeg henvender mig til jer med en appel om den udfordrende støj, vi dagligt oplever fra motorvejen i stavtrup. Da vi flyttede fra Aarhus Midtby til dette område, søgte vi efter mere natur og stadigvæk muligheden for at bo tæt på byen. Desværre er vores oplevelse blevet overskygget af den konstante støj fra motorvejen.

I midtbyen var larmen aldrig så voldsom, at vi ikke kunne finde ro og restituere fra arbejde. Men her, hvor vi havde håbet på fred og ro, er vi i stedet plaget af støj, der forhindrer os i at nyde vores egen have eller endda have vinduerne åbne for at lufte ud.

Når støjen når sit højdepunkt, er det umuligt for os at finde ro, selv når vi går tur i området. Støjen er så dominerende, at det føles som om, den forfølger os, og vi kan ikke engang slappe af og nyde naturen omkring os.

Derfor beder jeg jer om at støtte os i vores kamp mod støjforureningen. Lad os arbejde sammen for at finde løsninger, der kan mindske denne belastning og genskabe den fred og ro, som vi søgte ved at bosætte os her.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Louise marie schmid

Indsendt

20/04/2024 08:37

Sagsnummer

HS4611629

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Trafik og transport
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H826