Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Støjhandlingsplan 2024

Motorvejsstøjen i Stavtrup

Jeg ønsker at indgive dette høringssvar vedrørende motorvejsstøjen i Stavtrup med stor bekymring og opmærksomhed på vores familiens trivsel og helbred. Jeg er far til tre børn, og jeg er dybt påvirket af den stigende støjforurening fra motorvejen.

Som beboer i Stavtrup oplever jeg dagligt den stigende motorvejsstøj som en betydelig belastning. Den konstante støj har en negativ indvirkning på vores livskvalitet og sundhed. Mine børn har svært ved at trives og sove godt i vores hjem på grund af den konstante larm, og det påvirker deres trivsel og udvikling. Desuden er jeg bekymret for langvarige konsekvenser for vores helbred, herunder søvnforstyrrelser og stressrelaterede problemer.

Jeg er også bekymret for støjniveauet i vores børns vuggestue, hvor en rolig og tryg atmosfære er afgørende for deres trivsel og udvikling. Støjforureningen fra motorvejen kan forstyrre deres leg og læring, hvilket er bekymrende for mig som forælder.

Jeg opfordrer derfor kraftigt myndighederne til at træffe effektive foranstaltninger for at reducere motorvejsstøjen i vores område. Dette kan omfatte opførelse af støjskærme, anvendelse af lyddæmpende belægninger på vejen eller andre relevante tiltag, der kan minimere støjniveauet og skabe et mere fredeligt miljø for vores familie og naboer.

Det er afgørende, at vores børn kan vokse op i et sundt og trygt miljø, både derhjemme og i deres daginstitution, hvor de kan trives og udvikle sig optimalt. Jeg opfordrer derfor myndighederne til at tage vores bekymringer alvorligt og handle hurtigt for at løse dette problem.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Mehmet Karakulak

Indsendt

21/04/2024 14:12

Sagsnummer

HS6720057

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Trafik og transport
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H826