Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Støjhandlingsplan 2024

Ret massiv støj i Løgten fra Motorvejen

Hej. Jeg bor i Løgten og har udsigten udover markerne og motorvejen og bagved ligge Vosnæs. Jeg må sige at i ALLE myldretider, og også ofte i løbet af almindelige dage og aftner, er der meget tit en kraftig støj fra motorvejen, hvor hastigheden mig bekendt er 130 km.t Der kører ofte rigtigt mange biler på den strækning, der er INGEN afskærmning af støj fra motorvejen, jeg tvivler på at asfalten er af den støjsvage slags. Indimellem opleves det som decideret larm, og ikke blot en mere eller mindre voldsom susen. Vindretningen har også noget at sige.

Jeg foreslår man i det mindste sætter hastigheden ned på strækningen, da det givetvis vil betyde en del for støjniveauet og ikke vil koste en krone.

Jeg har hørt, der er så godt som intet vundet i tid for de kørende ved, at man i sin tid satte hastigheden markant op på netop denne motorvejsstrækning, og vi er mange byer som generes af støjen fra motorvejen.

Jeg må jævnligt lukke mine vinduer og undlade at bruge min have, pga. at støjen er så massiv på visse tidspunkter.

Jeg håber I vil tage hensyn til alle os som bor i oplandet til Aarhus, og generes af denne støj fra motorvejen dagligt, og i det mindste få sat farten markant ned (igen).

Vh Nana
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Nana Rømer Dorph-Petersen

Indsendt

21/04/2024 19:01

Sagsnummer

HS4945363

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Trafik og transport
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H826