Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Støjhandlingsplan 2024

Herredsvejen , mellem Pouldans møllersvej / Ringvejen ( støj gene )

Hvad jeg kan se er herredsvejen Pouldans møllersvej / Ringvejen ikke skulle være plaget af støj, i jeres materiale .
jeg kan ikke svare på om det er pga. den lille lydmur som villakvarteret har fået sat op foran ca 15 huse.tæt på ringvejen . Desværre da i havde høring om problematikken om støj på Herredsvejen, blev boligblokkene glemt af byrådet i den forbindelse. Jeg
kan henvise til : Solveig Munk, Enhedslisten , som har dokumenteret at vi ikke blev hørt vedr. Lukning af Snogebæksvej i en retning, og oprettelse af Støjmur på den ene side.
jeg har dagligt problemer med støj . efter i har lukket kørsel th og snævret vejen ind med et spor er problemet blevet større . Måden i har ført trafikken igennem herredsvejen ,er som en tragt og lyden bliver længerevarende. det er blevet en gennemkørselsvej til og fra hele byen .
Når jeg skal lufte ud , har jeg kun en mulighed og det er at lukke vinduer og terrasse døren ud til Herredsvejen. Vi er jo anbefalet at udlufte, flere gange dagligt , så vi har et bedre indeklima.
Men Støjen er så generende, at tv eller radio skal skrues højt op for at overdøve trafikken .
Jeg elsker min terrassen, men de sidste 2 til 3 år , er den stortset ikke brugt, pga af det er ulideligt at sidde derude pga støj.
trafikken er tiltaget siden corona.
Jeg kan acceptere udrykningen og helikopterne , da dette er en nødvendighed. men når trafikken bliver lammet og de ikke kan komme frem så varer sirenerne i længer tid. til gene for beboerne, men også for de stakkeler der er i udrykningskøretøj, der ikke kan komme frem og hjælpe folk .
Hele Herredsvejen er som at bo 3 m fra en motorvej , hvor al form for trafik både tung og letter trafik kommer forbi. Trafikstøjen og trafikken er en kæmpe belastning for vores område og det er hele døgnet .
Jeg skal passe på hvad jeg har i vindues karmen og hvor tæt det står på ruden. for ellers klirre det hele pga vibrationer.
Som det er nævnt i medierne og her i hørringsvarene, har videnskaben bevist, at trafik støjen, skader vores sundhed.
Jeg håber i vil kikke på vores område, igen ( glem os nu ikke igen ).
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Inge Marie Jensen

Indsendt

21/04/2024 20:44

Sagsnummer

HS9479552

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Trafik og transport
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H826