Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Støjhandlingsplan 2024

Støj fra Motorvej Syd (Stavtrup)

Til Aarhus Kommune
Støjhandlingsplan 2024

Kære Byråd,

På vegne af bestyrelsen i Grundejerforeningen Jarlsminde ønsker vi at udtrykke vores fulde støtte til det indsendte høringssvar fra RO i Stavtrup vedrørende Støjhandlingsplanen 2024.

Vi er dybt bekymrede over de støjniveauer, som vores medlemmer og deres familier udsættes for dagligt fra Motorvej Syd. Vi deler de bekymringer og forslag til løsninger, der er fremsat af RO i Stavtrup, og vi ønsker at understrege nødvendigheden af konkrete, effektive og hurtige foranstaltninger for at mindske støjbelastningen i vores område.

Som det er belyst i RO i Stavtrups høringssvar, har støjproblemerne alvorlige konsekvenser for borgernes helbred og livskvalitet. Vi appellerer til byrådet om at tage disse bekymringer seriøst og handle beslutsomt.

Det er vigtigt, at byrådet anerkender og adresserer støjen som et folkesundhedsproblem og ikke kun som et teknisk problem, der skal løses. Borgerinddragelse, rettidig omhu, og en forpligtelse til at implementere løsninger er afgørende skridt fremad.

Vi håber, at vores stemme vil blive hørt, og at Aarhus Kommune vil tage de nødvendige skridt for at sikre et sundere og mere stille miljø for alle borgere i Stavtrup.

Med venlig hilsen,

Niels W. Stegelmann
Formand
Grundejerforeningen Jarlsminde
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Niels W. Stegelmann

Indsendt

21/04/2024 22:56

Sagsnummer

HS9912173

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Trafik og transport
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H826