Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Lokalplan nr. 1196 - Boligområde ved Jess Ingerslevs Gade i Lisbjerg

Byudvikling Lisbjerg tvivlsom hensigts mæssig planlægning?

Hvorfor er der så meget fokus på etablering af lejeboliger? Det er jo heller ikke fordi de lejeboliger som bliver etableret og er etableret er billige. Hvis man har planer om at få flere studerende, nystartede familier og ældre til lisbjerg er det jo også begrænset hvor meget der gives i boligstøtte.
Hvorfor begynder man ikke at snakke om udstykninger til parcelhus grunde? Her tænkes på alle de nystartede og etablerede børne familier, gode skatteydere, som byen går glip af?
Og som jeg læser lokalplanen, så alle de numre som er udtaget i etape 1 er jo endten planlagt til offentlige instanser eller kæmpe leje lejligheds komplekser.
Derudover ser det jo ikke ud til at der er planlagt indkøbsmuligheder før i 2027 som jeg lige husker det... her tænkes på alle de manglende parkeringspladser ved de forskellige boligblokke hvor der øjensynlig ligges vægt på at det er familier som bor til leje i alle de nye boliger, enten skal bruge cykel og offentlig traffik for at komme til og fra arbejde, indkøbscenter og daginstitutioner. Er det helt gennemtænkt?
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Signe Dall Tovgaard

Indsendt

02/04/2024 18:09

Sagsnummer

HS9054755

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Lisbjerg
Hørings-id

H830

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00