Gå til hovedindhold

Høringssvar

Fremtidens folkehuse

høringssvar Møllestien

Høringssvar i relation til Folkehuset Møllestien

Jeg har læst oplægget og kan kun erklære mig enig i, at Folkehuset skal være et forum både mht. aktivitet, rekreativitet, stimulering og glæde for alle generationer. Det vil skabe glæde og liv i huset.

Dog er jeg bekymret for, at ikke alle generationer vil have glæde af de mange nye tanker. Jeg ved, der er mange gamle mennesker, der har behov for at komme hjemmefra til stille hyggestunder med ligeværdige uden al for megen tummel.

Dagligdagen for mange (nu enlige ?) kan være meget stille og ensom. Et trygt åndehul med spisning, sang, sysler osv., som kan overkommes, er uundværligt.

For mig må ét af de vigtigste mål i fremtiden være at skabe, rum, aktivitet etc. for alle – også dem, der ikke kan yde, men har brug for at nyde alderdommen i respekt - med kontakt, hjælp og støtte fra andre aldersfæller. Lige børn leger bedst.


Kommentar til ”små mini-afprøvningsstande med aktiviteter”.

Det er oplagt og et ”must” at inddrage den smukke gårdhave i aktiviteterne. I øjeblikket bliver den ikke brugt i den forbindelse. Står altid nærmest stille, bortset lige fra området ved indgangen til caféen.

Nuværende og (fremtidig ?) adgang for at nyde gårdhaven hele året, hæmmes af, at der er låst og lukket i weekenderne, hvad der er og har været et meget stort savn, når der endelig er sol og varme på tapetet.

Venlig hilsen

Elly Meldgaard Andersen
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

elly meldgaard andersen

Indsendt

07/03/2024 11:23

Sagsnummer

HS4638015

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H836

Kontakt

Jakob Flou Kristensen

civilsamfund@mso.aarhus.dk