Gå til hovedindhold

Høringssvar

Fremtidens folkehuse

Forslag til faciliteter i Folkehuset Trøjborg

Kære Folkehuse

Vi henvender os til jer som repræsentanter for Den Kinesiske Venskabsforening i Aarhus (KVFA). Vores forening benytter lokalerne i Folkehuset Trøjborg til forskellige kulturelle og sociale aktiviteter, herunder danseklasser, Kung Fu-træning og madlavningskurser. Vi sætter stor pris på de faciliteter, som stedet tilbyder, og er taknemmelige for muligheden for at benytte dem.

I bestræbelsen på at forbedre oplevelsen for vores medlemmer og brugere af huset, vil vi gerne indsende nogle forslag til overvejelse:

1. Installation af et spejl i lokale 1.4, som anvendes til danseundervisning. Spejle vil ikke kun forbedre danseoplevelsen men også bidrage til en bedre atmosfære i lokalet.

2. Mulighed for at benytte et lydanlæg/højttalerfaciliteter, som kan forbindes til personlige musikafspillere. Dette ville forbedre vores kulturelle og sociale arrangementer væsentligt.

3. Tilvejebringelse af Wi-Fi adgang for brugerne.

Vi håber, at I vil tage disse forslag i betragtning og diskutere deres potentielle implementering, for at berige oplevelsen for alle, der bruger Folkehuset Trøjborg.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde og ser frem til jeres tilbagemelding vedrørende disse forslag.

Med venlig hilsen,
Vivian Lu
Den Kinesiske Venskabsforening i Aarhus (KVFA)
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Vivian Lu

Indsendt

08/03/2024 20:43

Sagsnummer

HS2008121

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H836

Kontakt

Jakob Flou Kristensen

civilsamfund@mso.aarhus.dk