Gå til hovedindhold

Høringssvar

Fremtidens folkehuse

Folkehusene i Aarhus og Skødstrup Folkehus

Vi har i Socialdemokratiet Løgten-Skødstrup diskuteret fremtidens folkehuse, som vi finder, er en vigtig del af et lokalsamfund for borgerne. Vi er derfor glade for at høre, ved afholdte møder med rådmanden for Sundhed og Omsorg, at de første planer om nedlæggelse af folkehusene, ikke er nødvendige, idet der er fundet en løsning.
At udvikle folkehusene, især hvis de ikke fungerer efter hensigten, finder vi er en god idé.
Med det stigende antal ældre der bliver i Aarhus Kommune fremover og med de planer Sundhed og Omsorg har for at åbne folkehusene op med flere aktiviteter i alle aldre, er og bliver der brug for alle folkehusene.
I Løgten-Skødstrup er vi glade for vores folkehus og de aktiviteter der forefindes incl. Egnsarkivet og de aktiviteter der etableres her og hvor elever fra Skødstrup skole bliver involveret i historien samt især om jernalderen, idet arkæologerne fra Moesgaard Museum har gjort nogle helt unikke fund bl.a. en komplet jernalderlandsby i Skødstrup.
Planerne om at egnsarkivet skal ud af folkehuset (folkehuset er beliggende ved siden af skolen) forstår vi simpelthen ikke. Der må kunne findes en løsning så alle kan være der og vi er bekendt med at Skødstrup Fællesråd tidligere har sendt et forslag til rådmanden, hvor der også er taget højde for hjemmeplejen og at overholde arbejdsmiljølovgivningen.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Aase Pedersen

Indsendt

28/03/2024 14:39

Sagsnummer

HS5519488

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H836

Kontakt

Jakob Flou Kristensen

civilsamfund@mso.aarhus.dk