Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Lokalplan nr. 1175 - Regnvandssøer i Viby

P-pladser, vedligeholdelse af området, faciliteter

Det er en super fin plan for området dog bliver jeg en smule bekymret, når der ikke er taget højde for, hvor der skal eller, om der skal etableres skraldespande, samt hvor de kommer til at stå. Hvor der etableres gangbroer smides der affald ud fra broerne - dette ses bl.a. i Skjoldhøjkilen samt i Eskelunden.

Der vil være folk der tag en gril med eller lufter hunden mv.

Som nævnt flyder der masser af affald i mange af kommunens grønne områder og specielt på p-pladser. Det ses også at nogle aflæsser deres haveaffald på p-pladserne (set i trueskov, marselisskoven og skjoldhøjkilen. Hvis p-pladserne ligger for skjult fra vej og beboelse. På p-pladsen ved Hørning S. Var der ofte smidt rigtig meget affald, brændte biler, trailer mv.

Ved klipning af kantgræs opleves ofte at affaldet ikke bliver indsamlet, men kværnet af klipperen. Ved store mængder regn og oversvømmelse af området vil disse stumper ende i brabrandsø. Hvorfor vil kommunen sikre dette undgås fremover samt hvad er kommunensvedligeholdesplan for området. Dette er ikke beskrevet i lokalplanen.

Overvej om p-pladserne overhovedet bør etableres - biler belaster miljøet og når det nu er en grøn kile, så virker det besynderligt, at man etablere p-pladser. Der er allerede masser af p-pladser ved Viby stadion eller bag kommunens familiecenter på Grøndalsvej som står tomme i weekenderne. Det er ganske tæt på område III.

Spar p-pladserne og spare på oprydning og vedligeholdelse samt minimere støj og trafik på ormslevvej.

Vil der blive etableret toilet faciliteter i området? Det kunne være noget lignende det der er sat op bag genbrugspladsen i Eskelunden - et flot træhus som også er handicapvenligt.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Ole Henningsen

Indsendt

25/07/2024 08:52

Sagsnummer

HS1647140

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Viby
Hørings-id

H893

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
plan@mtm.aarhus.dk