Gå til hovedindhold

Borgerrunde vedr. dagligvarebutik i Spørring

Virtuel begivenhed, der forløber fra den 30.05.2024 til den 20.06.2024 via EngageXact.

 

Bidrag med dine bemærkninger og idéer via EngageXact (survey-xact.dk) senest den 20.06.2024.

 

Aarhus Kommune har modtaget en forespørgsel fra den kommunale bygherre om at planlægge for en dagligvarebutik i Spørring beliggende ved Randersvej i den nordlige del af Spørring på kanten mellem byen og det åbne land. 

Baggrund for borgerrunden

Aarhus Kommune har siden december 2019 været i gang med at planlægge for et større område nord for Spørring, hvor der planlægges for boliger, en daginstitution og en dagligvarebutik. 

For at fremme planlægningen af dagligvarebutikken, igangsættes en selvstændig lokalplanlægning for denne butik med denne plansag.

Hvor finder jeg mere information

Yderligere information om planlægningen af dagligvarebutikken kan ses på denne side, under "Materialer”. Heri kan du læse mere detaljeret om planlægningen.

På kommunens lokalplanportal kan du læse mere om lokalplanprocessen for denne sag samt se den foreløbige tidsplan for lokalplanprocessen: 

X246 Dagligvarebutik i Spørring

Deltag i borgerrunden og giv dine bemærkninger og idéer

Vi har lavet 3 spørgsmål, som vi gerne vil høre dine bemærkninger og idéer til. Spørgsmålene finder du på platformen EngageXact (survey-xact.dk) 

Ønsker du at give dine bemærkninger og idéer skal det også ske via platformen EngageXact (survey-xact.dk) senest den 20.06.2024. 

Har du spørgsmål til borgerrunden kan du kontakte projektleder Helle Kallesø på tlf. 4185 9940 eller e-mail: helka@aarhus.dk

 

Materialer (1)

Begivenheden

Dato
Torsdag d. 20. juni 2024
Tid
06:00 - 23:59
Deadline for tilmelding er overskredet

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand

Projektleder Helle Kallesø

Tlf: 4185 9940

E-mail: helka@aarhus.dk