Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplan for Hjortshøj

Byggeri ved Østergårdstoften

Landbrugsjorden ved valve er et samlings sted, et fremtids sted. Der sker ting og sager derude. Mad til lokal området bliver dyrket efter inspirerende regenerative principper. Vi må beskytte det her. Både for kommunens lokal miljø, og som rolle i den grønne omstilling af vores landbrug er Høsteriet et lille vigtigt sted. Høsteriet er en gård der er med i foreningen Andelsgårde, der er en landsdækkende forening og projekt, hvor gårde som denne forbinder sig med byfolk og andre interesseret, her kan vi lærer om vores fødevarer og produktionen.
Min egen relation til stedet, ligger i min interesse for jordbrug. Jeg studerer på Kalø, og søger mulighederne i vores landbrug. Det er et smukt og godt sted, med stor inspiration for mange af os.

Jeg vil gerne bede jer om ikke at bygge langs Østergaards toften! Det er så vigtigt. Hvis i absolut vil bygge må i begrænse arealet. Her er det vigtigt for mig at Andelsamfundet Hjortshøj for lov til at købe jorden eller får en langsigtet forpagtnings kontrakt.
Det er sted i som kommune har ansvar for at værne om.
Stop byggeriet på Andelsamfundet Hjortshøj!!
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

tinw kryger kjær

Indsendt

13/06/2024 19:08

Sagsnummer

HS9103079

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Hjortshøj
Hørings-id

H908

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Kommuneplanafdelingen
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
kommuneplan@mtm.aarhus.dk