Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplan for Hjortshøj

Helhedplan Hjortshøj

I Helhedplan for Hjortshøj foreslås Østergårdstoften yderligere bebygget. Det bekymrer og undrer os meget, at naturområderne og landbrugsjordene i Hjortshøj foreslås bebygget. Det er her børnehaverne går ture. Det er her beboere i byen går tur med deres gæster og stolte viser frem, hvad der kan lade sig gøre i Århus Kommune. Det er her hundene bliver luftet. Her mange borgere i byen deltager i grøntsagsordning og andet frivilligt arbejde.
Det er her på stierne byens borgere henter energi i mødet med naturen. Her børnene oplever landbrugets dyr og planter.
Andelssamfundet i Hjortshøj er byens DNA. Byggeri langs Østergårdstoften vil ødelægge dette unikke område.
Andelssamfundet i Hjortshøj er skabt gennem mange års udvikling af kompetente og engagerede mennesker, som brænder for bæredygtighed og stærke fællesskaber.
Andelssamfundet i Hjortshøj er et område, som kommunen kunne profilere sig på, i en tid, der efterspørger innovative og meningsfulde fællesskaber.
Århus Kommune er samtidig den eneste kommune i Danmark , der har været modig nok, visionær nok og fremsynet nok til at støtte udviklingen af Andelssamfundet - landets største økosamfund.
Bevar Østergårdstoften - eller lad beboerne i Andelssamfundet langtidsleje eller købe jorden til fortsat glæde for store og små i Hjortshøj.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Holger Jensen

Indsendt

17/06/2024 19:05

Sagsnummer

HS6215251

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Hjortshøj
Hørings-id

H908

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Kommuneplanafdelingen
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
kommuneplan@mtm.aarhus.dk