Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplan for Hjortshøj

Høringssvar

Hejsa.

Jeg skriver da jeg er lidt ærgelig over byggesituationen i Hjortshøj og Øko-samfundet. Især da i vil bygge på den frugtbare jord Marie fra Høsteriet dyrker.

Jeg går på Kalø økologiske landbrugsskole og er uddannet om et par dage, så jeg kender lidt til jordbrug. Vi har besøgt hende og hun driver er ret sejt sted der skaber meget socialt liv og ikke mindst sunde råvarer til beboerne. Jeg har fulgt med på sociale medier i et stykke tid og det er også blevet klart for mig at der er en stor grad social interaktion og at "høsteriet" danner rammer for undervisning af alle salgs mennesker, unge som gamle.

Jeg har ofte undret mig over der ikke findes flere markedshaver/grøntsagsmarker omkring Aarhus, så jeg synes virkelig det er synd at en ny forretning bliver tvunget til at flytte.

Jord er ikke et kontor. Man kan ikke bare rykke rødderne op og skifte lokation. Så derfor synes jeg i bør genoverveje om i på nogen måde kan ændre planerne i det mindste på området omkring Østergårdstoften. Det er så vigtigt at have åndehuller i byen, og at sige at man dyrker maden i baghaven er jo helt fantastisk, prøv engang at tænk på børnene der kan gå ned og se hvordan et broccoli rent faktisk gror.

Så - giv Marie chancen for at dyrke i Økosamfundets baghave. Giv hende lov at købe/leje jorden. Hun er vildt dygtig og hun vil det bedste for vores alles natur.

MVH Marie-Louise Pedersen
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Marie-Louise Pedersen

Indsendt

17/06/2024 19:28

Sagsnummer

HS1174586

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Hjortshøj
Hørings-id

H908

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Kommuneplanafdelingen
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
kommuneplan@mtm.aarhus.dk