Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplan for Hjortshøj

Helhedsplan Hjortshøj

Ud fra den præmis, at der denne gang vil blive bygget et større antal boliger på Østergårdstoften, er der to forhold, som jeg håber, Byrådet vil tage hensyn til.

1) Bevar virksomheden Høsteriet i Hjortshøj
Høsteriet er den form for landbrug, Danmark skal have mere og ikke mindre af. Det er regenerativt, lokalt, bynært og med tanke for klima, natur og miljø. Ud over at være et gode for os faste abonnementer af virksomhedens grøntsager, er der også kunder blandt de bedste restauranter i Aarhus. Det må være muligt at lave en løsning, der sikrer et permanent areal til Høsteriet - fx ved frasalg af et areal til AIH med betingelser om at dette areal er møntet på regenerativt landbrug, hvorefter AIH kan lade Høsteriet forpagte arealet.

2) FDF Hjortshøj er vist stadig den største kreds i Østjylland. Det er et fantastisk fællesskab for mange helt unge børn og unge i alderen 5-12 år og også opefter.
Hvis man fører en vej tværs gennem FDF-huset, er man nødt til at udvide FDF's areal i umiddelbar nærhed eller evt. etablere et helt nybygget sted i samarbejde med foreningen.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Benjamin Kristensen

Indsendt

17/06/2024 21:14

Sagsnummer

HS8399605

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Hjortshøj
Hørings-id

H908

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Kommuneplanafdelingen
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
kommuneplan@mtm.aarhus.dk