Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplan for Hjortshøj

Byggestop på regenerative jordbrug og lavskov

Kære Teknik og Miljø, Århus Kommune
Jeg har flere gange besøgt Høsteriet der ligger på grunden ved Østergaardstoften i Helhedsplanen. Jeg værdsætter at komme for at se hvordan maden jeg spiser produceres og selv at deltage i det regenerative, pløjefri jordbrug. Hver uge får jeg grøntsager fra Høsteriet og det giver så meget mening at være med til at støtte et landbrug der skaber mere biodiversitet og ikke forurener jorden, drikkevandet og havene som det er tilfældet med meget andet landbrug i Danmark.
Jeg synes I skal værdsætte små regenerative jordbrug som Høsteriet. De skaber mulighed for at skoler og borgere i alle aldre får et forhold til maden de spiser og naturen de en del af.

Jeg er modstander af at I bygger på Østergårdstoften. Der bør være byggestop på alt byggeri der stopper regenerative landbrug og ødelægger vigtige allerede etablerede naturområder som det lavskov der er i det område i planlægger at rydde. Giv Høsteriet en langtidskontraktrakt eller sælg jodrden til Andelssamfundet der har interesse i at skabe mere biodiversitet.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Theis Scherfig

Indsendt

24/06/2024 19:56

Sagsnummer

HS4023071

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Hjortshøj
Hørings-id

H908

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Kommuneplanafdelingen
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
kommuneplan@mtm.aarhus.dk