Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplan for Hjortshøj

Bevar landsbrugsjorden i Andelssamfundet

Jeg har med interesse læst Helhedsplanen for Hjortshøj. Der er mange gode takter, og der er meget udviklingspotentiale i byen. Dog sprang to ting mig i øjnene, som lyder lidt mere i retning af afvikling end udvikling. Det ene er planerne for den meget benyttede FDF-grund. Som lægger græs til et af de stærkeste børne- og ungdomsfællesskaber i Hjortshøj. Det andet er planerne om bebyggelse af landsbrugsjorden i Andelssamfundet.
For mig og min familie har det altid betydet meget at bo et sted, hvor by og land mødes og hvor naturen er tæt på. Det har vi i høj grad fundet i Hjortshøj. Som naboer til Andelssamfundet har det været en gave for mine børn at vokse op et sted, hvor vi spiser æg fra de høns, vi kan se, grøntsager fra den mark, vi går forbi og ikke mindst fra høsteriet, som et helt fantastisk initiativ. Det ønsker vi også, de næste generationer kan opleve.
Andelssamfundet er for alle i Hjortshøj, og landbrugsarealerne er en inkarneret del af AIH, som viser bæredygtigheden i sin reneste form, og hvad et åbent økologisk landsbysamfund kan som samlingspunkt for hele byen.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Karin Søgaard Sørensen

Indsendt

30/06/2024 16:05

Sagsnummer

HS4574846

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Hjortshøj
Hørings-id

H908

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Kommuneplanafdelingen
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
kommuneplan@mtm.aarhus.dk