Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplan for Hjortshøj

Byggeri langs Østergårdstoften

Jeg bor ikke i Andelssamfundet i Hjortshøj og jeg har heller ikke nogen relation til Høsteriet. Grunden til mit høringssvar er, at jeg synes, det er utroligt ærgerligt at ødelægge små økologiske og bæredygtige landbrug og samfund for at bygge mere nybyggeri. Der er mange steder i Aarhus Kommune, hvor der kunne bygges nyt, uden at et lille bæredygtigt landbrug skal ødelægges. Jeg kan ikke se, hvorfor det netop skal være oven i et sådan landbrug og samfund. Noget, vi i denne tid om noget har brug for, overlever.
I følge Helhedsplanen, har den fokus på at gøre Hjortshøj til en grønnere by. Dog med mere "blåt". Det mener jeg ikke, man kan kalde en plan, som vil ødelægge et økologisk og bæredygtigt landbrug som Høsteriet. Vi er i øjeblikket i en tid, hvor der skal ske store ændringer i måden, vi dyrker landbrugsjord. Og generelt i landbruget. Små bæredygtige landbrug og social-økologiske samfund som Andelssamfundet kan netop være med til at udvikle samspillet mellem natur, landbrug og outdoor aktiviteter på arealerne. Meget mere end en helhedsplan kan.
Jeg vil bede jer om ikke at bebygge langs Østergårdstoften, og hvis I absolut skal bygge, at I så begrænser arealet. Det kunne også være en mulighed at give Andelssamfundet Hjortshøj mulighed for at købe landbrugsjorden.
Mvh.
Jakob

Afsender

Navn

Jakob Holdgaard Jensen

Indsendt

23/07/2024 10:02

Sagsnummer

HS7316717

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Hjortshøj
Hørings-id

H908

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Kommuneplanafdelingen
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
kommuneplan@mtm.aarhus.dk