Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplan for Hjortshøj

Helhedsplan for Hjortshøj

Det er stik imod den "grønne udvikling", som Aarhus burde stå for, men endnu et eksempel på, at kapital vægtes højere end menneskelig trivsel. Der skal IKKE ødelægges et initiativ, der har fungeret i 30 år og givet de lokale borgere mulighed for med andelstanken at leve i fællesskab og forsyne byen med giftfri produkter. Der er desuden slet ikke behov for nye parcelhusgrunde, da der er masser af lejligheder i Aarhus, som står tomme, og den demografiske udvikling taler heller ikke for et sådant behov.
Det er desuden bemærkelsesværdigt, at det var Bünyamin Simsek, som nu er administrerende direktør for ejendomsselskabet 1927 Estate og samtidig er siddende som byrådspolitiker for Venstre, som i sin tid foreslog parcelhusgrunde på AIHs landbrugsjorder. Er der her sammenfaldende økonomiske interesser på spil? Den sorte svane har jo lige sladret om visse lyssky forbindelser og transaktioner mellem rockerbander, politikere og rigmænd, og firmaet 1927 Estate var involveret!
Demokratiet har hårde vilkår for tiden, så mit ønske er at få politikere med hæderlige og ordentlige hensigter tilbage i byrådet, at den sorte svane ikke har sladret forgæves, at Danmark, demokratiet OG det lille grønne initiativ i Hjortshøj bevares!
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Charlotte Egerup

Indsendt

24/07/2024 15:32

Sagsnummer

HS6522087

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Hjortshøj
Hørings-id

H908

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Kommuneplanafdelingen
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
kommuneplan@mtm.aarhus.dk